Categoriile de videochat platit

Categoriile de videochat platit

Conform mai multor definitii, videochatul reprezinta o cale de comunicare gratuita sau platita intre persoane care de situeaza la distanta si care nu sunt implicate in contact direct, toate aceasta comunicarea realizandu-se prin intermediul unei camere web care este conectata la un calculator.

In cazul videochatului platit, intreaga actiune se desfasoara intre un model de videochat si un membru sau in raport de natura discutiei, actiunea se poate desfasura cu u operator.

Videochatul platit este clasificat astfel:

  • Videochat cu continut adult: – membrii si fetele pot sa discute intr-o atmosfera privata, iar prestatorul de servicii in acest caz poarta denumirea de model de videochat;
  • Videochat cu continut non-adult: – care cuprinde diverse servicii platite pentru: informatii, proceduri de natura medicala la distanta, conferinte, consiliere psihologica, training-uri, etc.

In tara noastra, videochatul a inceput sa se dezvolte intre anii 1999 – 2000, iar din anul 2010 au aparut firme specializate in acest domeniu care angajeaza si realizeaza training pentru toate fetele care sunt interesate de o cariera in aceasta activitate, prin punerea la dispozitie suport organizatoric si suport fizic.

videochat

Castigurile in domeniul acesta de activitate incep de la cateva sute de euro pana la mii de euro, dar toate acestea variaza in functie de numarul ore desfasurate.

In acest domeniu al videochat-ului este foarte important ca legea sa fie respectata asa cum se respecta prevederile legala in oricare alta activitate de prestari servicii sau activitate comerciala.

In final, se poate spune ca nu este indicat sa se lucreze intr-un studio de videocht care este ilegal si de aceea trebuie sa apelati la firme specializate care pot cu adevarat sa va transforme in modele de videochat de mare succes.

Articol oferit de www.white-sensation.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s